Bilvask

Bilvask

Vi udvikler selvbetjente betalingsterminaler til bilvask, så både personale og kunder uden besvær kan betjene vasketunneller, gør-det-selv-vaskepladser og truck-vask.
For at opfylde forventningerne i et samfund i rivende udvikling accepterer vores betalingsterminaler til bilvask kontaktløs og chip-betaling med kreditkort, debetkort og smartphones, fx Apple Pay og Google Pay. Udover disse populære betalingsformer kan vores selvbetjente betalingsterminaler til bilvask give adgang gennem kundeprogrammer, koder, nøgler, nummerplade-genkendelse (ANPR) med mere.

De selvbetjente betalingsterminaler til bilvask er udviklet i samarbejde med de store producenter af bilvask-systemer, såsom Wennström og Istobal, og har gennem mange år bevist deres værd. Det kræver høje standarder at levere udendørs betalingsterminaler til bilvask i hele Nordens vidtrækkende område.

Skriv til os
eller ring til Michael Storm på 27 15 70 30 for at høre mere om vores selvbetjente betalingsløsninger til store og små bilvask.

 

Bilvask administreres centralt

På vores hovedkvarter i Odense, hvor alle betalingsterminalerne fremstilles, har vi udviklet en række back-office-systemer til bilvask, som omfatter regnskab, kundeklubber og overvågning. For at give cheferne fuld frihed kører back-office-systemerne i skyen og med en direkte internet-opkobling til alle betalingsterminalerne på en eller flere bilvaske-pladser. På denne måde kan supportpersonalet hjælpe alle kunder, uanset hvor de fysisk sidder. Åbningstiderne på en bilvask, der er fuldstændig selvbetjent, behøver ikke være begrænset af tilgængeligt personale, så du kan stille dine bilvaske-faciliteter til rådighed for dine kunder, når de ønsker det.

Lokal bilvask

Udover vores avancerede betalingsterminaler har vi til bilvask på private pladser og garager en række registreringsterminaler, som kan sikre adgang med lokalkort og dallas-nøgler til fx chauffører og medarbejdere.

Læs mere om vores registrerings- og betalingsterminaler til private garager og lokale bilvaske-stationer her