Havne

Havne

NPS skaber moderne tankanlæg i lystbådehavne med alt, hvad der hører til:
Vores leverancer til ubemandede tankanlæg i lystbådehavne inkluderer brændstofdispenser, kortautomat samt diverse backoffice-systemer. Vi sørger naturligvis for, at alle komponenter installeres og sættes op og er klar til brug, inden vores professionelle fagfolk overdrager tankanlægget i lystbådehavnen.
Desuden tilbydes efterfølgende overvågning og service, så det ubemandede tankanlæg i lystbådehavnen hverken løber tør for brændstof eller går i stå pga. alvorligt hærværk.

Skriv til os
eller ring til Michael Storm på 27 15 70 30 for at høre mere om vores ubemandede tank-løsninger til lystbådehavne.

Kortautomat ved tankanlæg i lystbådehavne

Vores egne terminaler er udformet i robust design; skabt til udendørs kortautomat ved tankanlæg i lystbådehavne og andre havneanlæg, hvor klimaet er barskt. Betalingsterminalerne findes i forskellige udgaver, som er tilpasset brugerscenariet for fx offentlig eller privat brændstofpumpe, stort eller småt tankanlæg. De mest moderne kortautomater kan på en farveskærm være i dialog med kunden og forsynes med en seddellæser til kontantbetaling, mens de mindre betalingsterminaler er skabt til betaling med kort, dallasnøgler eller koder. Da vi selv udvikler vores kortautomat ved tankanlæg i lystbådehavne kan vi følge med og implementere innovative nye betalingsformer, så kunderne ikke går forgæves. Kortautomaterne kan derfor sættes op til kontaktløs betaling, danske og internationale kreditkort under Nets, lokale benzinkort, MobilePay med videre.

Robust materiel til tankanlæg i lystbådehavne

NPS har i samarbejde med standerproducenten Tatsuno udviklet en brændstofdispenser specielt til det maritime miljø, hvor kvalitet, funktionalitet og brugervenlighed er i højsædet. Brændstofstanderne fås enten som en enkelt- eller dobbeltsidet dispenser med benzin og diesel. Brændstofstanderen er konstrueret i rustfri materialer, som kan holde til det barske klima med salt luft som findes ved tankanlæg i lystbådehavne og havne i øvrigt. Vi kan også levere en ekstern slangeopruller med slangelængder fra 20 til 30 meter, så betjening af bådene foregår nemt og brugervenligt.
Terminaler og backoffice-systemer bliver udviklet og produceret på vores hovedkontor i Odense.

Leverancer omfatter:

  • Tatsuno BMP 500 serien
  • PaySys- og PaySys UXL-terminaler
  • NetFuel og WebFuel

Hent datablad her (PDF)