Bus- og truckanlæg

Bus- og truckanlæg

NPS er totalleverandør af tankløsninger til såvel private som åbne busanlæg og truckanlæg:
Pumper, betalingsterminaler og registreringssystemer med backend samt overvågning og service.

Terminaler til private og åbne tankanlæg

Ved bus-garager og på truck-pladser tanker mange om aftenen eller natten. Derfor er der fokus på høj driftsikkerhed, og det leverer NPS’ produktserier, herunder de populære LocSys 2015 og LocSys 5015. Begge terminaltyper er robuste registrerings- og betalingsterminaler udviklet og fremstillet på vores hovedkontor i Odense og med brugerdialog på dansk.

Skriv til os
eller ring til Michael Storm på 27 15 70 30 for at høre mere om vores komplette tank-løsninger til bus-/truck-anlæg.

Til busanlæg og truckanlæg med offentlig adgang, hvor der opkræves betaling ved tankning, kan terminalerne tage dankort og internationale kort samt kundekort.
På private tankanlæg er formålet sjældent at opkræve betaling ved tankningen, men her kan en terminal fra NPS sikre adgangen til det private busanlæg eller truckanlæg. Det kan være gennem lokale chauffør-kort, pin-kode, dallas-nøgle eller lign.
Hver liter tæller, når der drives erhverv, så hos NPS har I mulighed for at registrere følgende:

  • Vogn-nummer
  • Køretøjets kilometerstand
  • Antal liter diesel påfyldt

Det giver samtidig en værdifuld status på, hvor mange liter diesel, der er fyldt på, og kan afdække evt. dårlig brændstoføkonomi på visse lastbiler og busser. Vi kan også vælge at registrere andre produkter som AdBlue, motorolie og sprinklervæske.

Se LocSys 5015 i brug på videoen fra Helsingør-Helsingborg her

Backoffice-system

Informationerne samles i et NPS-udviklet backoffice-system med rapportgenerering, automatisk eksport, CSV-fil og lign.

Pumper til tankanlæg i hele verden

Vi leverer også pumperne til det samlede tankanlæg og har lang erfaring med pumper og andet teknisk udstyr til åbne og lukkede tankanlæg.

Vores foretrukne AdBlue-dispenser og highspeed-dispenser udvikles og produceres af Tatsuno i Tjekkiet.
CNG-dispenseren til de stadigt mere udbredte gasdrevne busser og lastbiler kommer fra vores afdeling i Falkenberg i Sverige.

Overvågning og service

Fra vores overvågningscentral i Odense kan vi tilbyde at holde øje med, at jeres terminaler kører, og hvornår der skal indkøbes mere brændstof. Vores servicemindede team sørger også for at bestille brændstof hos jeres leverandør, så I ikke behøver stå for den del af driften.
Er der brug for at se nærmere på jeres busanlæg eller truckanlæg, kan vi sende en erfaren mand af sted. Vi kender selvfølgelig vores egne betalingsterminaler og har i mange år installeret og serviceret vores samlede tankanlæg med pumper fra Tatsuno eller egne CNG-dispensere.