Overvågning og teknisk support

Overvågning og teknisk support

NPS overvåger driften af tank-, vaske- og betalingsanlæg for at sikre, at såvel service- som betalingsrelateret udstyr på tankanlæg og bilvask har maksimal oppetid. Tankanlæg og bilvask-stationer overvåges alle ugens dage fra kl. 7.30 til kl. 22.00 fra vores servicecenter i Odense.
Overvågningen fra servicecenteret er skabt til at sikre den primære drift af tankanlæg og bilvask. Vi sørger for, at der altid er dedikerede folk på vagt, så I ikke behøver at bruge energi på personale og vikarer til denne del af driften.

Opstår der fejl eller nedbrud på et tankanlæg eller bilvask, håndterer NPS’ servicecenter det:

  • Vi genstarter, åbner eller lukker standere, terminaler, vaskemaskiner m.m.
  • Vi initierer tilkald i form af fx servicetekniker eller brændstofleverandør
  • Vi informerer ejeren i situationen og sender perioderapportering til olieselskaber, stationsejere eller servicevirksomheder

Overvågningen foregår i praksis gennem storskærme i servicecentret, som med gule og røde prikker viser alarmer fra betalingsterminaler, standere, CNG-dispensere, I/O og andet forpladsudstyr. Udstyrets indbyggede alarmer suppleres med visuel overvågning via kameraer på pladsen.

Skriv til os
eller ring til Michael Storm på 27 15 70 30 for at høre nærmere om mulighederne for en serviceaftale og/eller en supportaftale til at sikre den løbende drift og overvågning af tankanlæg og bilvask

Med kortere reaktionstid og forebyggende indgreb ydes brugerne af anlægget en service af højere kvalitet; de undgår at køre forgæves til tankanlæg eller bilvask, der er ramt af fejl eller nedbrud.
Skulle der opstå problemer med driften ved en betalingsterminal, sender servicecenteret en servicebesked til terminalens skærm, så brugerne er behørigt informeret.

Support

Inden for normal arbejdstid kan de årvågne medarbejdere på overvågningscentralen desuden hente støtte direkte i afdelingen for teknisk support, som også er placeret i vores hovedkvarter.
2nd level teknisk support ydes til olieselskaber, stationsejere, samarbejdspartner samt tredjeparts-servicevirksomheder i vores normale arbejdstid.