Storebox: digital kontakt med kunderne

Kunder, hvis betalingskort er tilmeldt Storebox, får automatisk deres kvittering digitalt. Flere end 5000 butikker i Danmark tilbyder Storebox (ultimo 2017), og nu kan I også tilbyde jeres kunder denne praktiske løsning.
Storebox’ innovative løsning er desuden gratis, så der skulle være gode muligheder for at lokke brugere til.
Fordelene for jer er flere:
Med digitale kvitteringer kan I ”køre længere på en bonrulle”, så servicering af printeren ikke behøver være helt så hyppig.
Men frem for alt kan Storebox fungere som jeres eget loyalitetsprogram – bare uden alle omkostningerne: Når en kunde tanker med et hidtil ukendt betalingskort, kan I på skærmen tilbyde medlemskab gennem Storebox. Tilmelder kunden sig, kan I fremover give dem rabatter som på kundekort, men slippe for at yde den kredit, der typisk er forbundet med egne kort. Jeres kunde slipper i øvrigt for det administrative besvær ved at holde styr på flere kort, PIN-koder og modtage månedlige regninger, der skal betales. Bruger de deres tilmeldte kort, får de rabatten eller den fordel, I måtte vælge at tilbyde loyale kunder. Kontakt os for at høre mere om mulighederne:
info@nps.dk
+45 66 12 64 12