Om os

Om os

NPS A/S blev grundlagt af Erling Møller i 1977 under navnet City Elteknik A/S, som en traditionel el-installationsvirksomhed. Men allerede fra begyndelsen var fokus rettet mod de daværende olie- og benzinselskaber såsom BP, Gulf og Chevron. Hovedekspertisen var på forpladsservices som f.eks. pumper, seddelautomater og betalingsterminaler.

Virksomheden voksede sig støt og roligt større og større. I 1993 blev udviklingsafdelingen etableret på baggrund af kundernes forespørgsel, og fokus blev udelukkende service, produkter og løsninger til olie- og benzinselskaberne. Dette viste sig at blive en stor succes.

I 2006 overtager City Elteknik A/S det svenske firma NPS Service AB i Göteborg, Sverige. NPS Service AB er i dag et 100 % eget datterselskab til NPS A/S med stærke bånd til modervirksomheden. Fokus i NPS Service er udelukkende rettet mod olie- og benzinselskaberne i Sverige. NPS Service AB beskæftiger i dag ca. 15 medarbejdere med serviceafdelinger i Syd- og Mellemsverige.

I 2010 skiftede City Elteknik A/S navn til NPS A/S, Nordic Petrol Systems. Årsagen til dette navneskift var at få samlet de nordiske selskaber under et fælles og mere sigende navn.

I dag er NPS en meget sund højteknologisk virksomhed, som løbende etablerer sig internationalt – stadig med fokus på udvikling af produkter og løsninger til olie- og benzinbranchen. NPS-gruppen udvikler, producerer, sælger og servicerer betalingssystemer til tankanlæg på det nordiske og det mellemeuropæiske marked. Derudover leverer vi generel forpladsservice. Vi har betalingssystemer til det danske, norske og svenske marked, som lever op til EMV- og PCI-kravene, og lige nu er vi er på vej med løsninger til det mellemeuropæiske marked.

NPS A/S har hovedkontor i Odense, hvor både udvikling, produktion, service samt administration er placeret under det samme tag, hvilket sikrer en effektiv og produktiv forretningsgang. I dag beskæftiger NPS A/S ’ afdelinger i Odense, Randers og Sjælland over 50 medarbejdere i en fin balance mellem meget erfarne teknikere og dynamiske unge mennesker.

Her finder du vores generelle salgs- og leveringsbetingelser
Salgs- og leveringsbetingelser